Maatschappelijk betrokken

ICI PARIS XL is als organisatie graag betrokken bij de wereld om haar heen en ontplooit initiatieven ter ondersteuning daarvan.

Sinds begin 2010 heeft ICI PARIS XL een structurele samenwerking met SOS Kinderdorpen. Een aantal keer per jaar wordt er een actie op touw gezet waarvan een deel van de opbrengsten naar SOS Kinderdorpen gaat.

ICI PARIS XL steunt SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen is een wereldwijde kinderontwikkelingsorganisatie die in 133 landen actief is. Zij zorgen ervoor dat kinderen zonder ouders of veilig thuis weer in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Familieliefde is voor een kind minstens zo belangrijk als onderdak, voedsel en medische hulp en daar zet SOS Kinderdorpen zich voor in.

Impact in SOS kinderdorp Kumasi Ghana

Mede dankzij de steun van ICI PARIS XL kon SOS Kinderdorpen op 15 mei 2010 de deuren openen van SOS kinderdorp Kumasi in Ghana. ICI PARIS XL droeg bij aan de bouw van één van de 12 familiehuizen in dit kinderdorp, duidelijk zichtbaar door de plaquette bij de ingang van het huis.

In Kumasi krijgen 120 kinderen die de zorg van hun ouders verloren zijn weer een onbezorgde jeugd, waarin zij kunnen opgroeien in een liefdevolle omgeving onder de vleugels van een zorgzame SOS moeder.

Momenteel woont in het ICI PARIS XL-familiehuis SOS mama Sarah samen met haar 9 SOS kinderen. De jaarlijkse steun van ICI PARIS XL draagt bij aan de kosten van het levensonderhoud van de SOS familie van mama Sarah.

Geef een kind een familie cadeau

Miljoenen kinderen staan er helemaal alleen voor. Geen papa. Geen mama. Geen thuis. Voor nog geen euro per dag geef je een kind een liefdevolle familie. Met een moeder en broertjes en zusjes. Zodat er iedere dag iemand is die hem of haar helpt om op eigen benen te leren staan.

Sponsor een kind

U kunt ook rechtstreeks het fantastische werk van SOS Kinderdorpen steunen. Sponsor uw eigen SOS kind en verrijk niet alleen zijn of haar leven, maar ook dat van u. Want de verhalen van deze kinderen kunnen een bron van inspiratie zijn.

www.soskinderdorpen.nl